Ravioli cu spanac și ricotta și o mână de articole de bază din cămară sunt tot ce aveți nevoie pentru a obține o cină sănătoasă în doar 15 minute, transmite publicația EatingWell. Ingrediente precum roșiile uscate la soare, măslinele Kalamata sărate și semințele de pin prăjite ajută la crearea rapidă a unei arome de neuitat. Dacă nu găsiți anghinare congelată, schimbați-o cu o conservă.
Ingrediente:
- 2 pachete de ravioli cu spanac și ricotta congelate sau refrigerate
- 1/2 cană de roșii uscate la soare în ulei, scurse
- 2 linguri de ulei
- 1 pachet inimi de anghinare congelate și tăiate în sferturi, decongelate
- 1 cutie de fasole Cannellini fără adaos de sare, clătită
- 1/4 cană de măsline Kalamata, feliate
- 3 linguri de semințe de pin prăjite
- 1/4 cană de busuioc proaspăt tocat
Mod de preparare:
1. Puneți o oală mare cu apă la fiert. Gătiți ravioli conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți și amestecați cu 1 lingură de ulei; puneți deoparte.
2. Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Adăugați anghinarele și fasolea; rumeniți-le până se încălzesc bine, 2 până la 3 minute.
3. Încorporați ravioli fierte, roșiile uscate la soare, măslinele, semințele de pin și busuiocul.
Sursa foto: EatingWell
Citește și: Rețetă ușoară de fructe de avocado umplute cu somon