Rețetă de făcut în 15 minute: Ravioli cu spanac, anghinare și măsline

reteta, ravioli, spanac, anghinare

Ravioli cu spanac și ricotta și o mână de articole de bază din cămară sunt tot ce aveți nevoie pentru a obține o cină sănătoasă în doar 15 minute, transmite publicația EatingWell. Ingrediente precum roșiile uscate la soare, măslinele Kalamata sărate și semințele de pin prăjite ajută la crearea rapidă a unei arome de neuitat. Dacă nu găsiți anghinare congelată, schimbați-o cu o conservă.

Ingrediente:

  • 2 pachete de ravioli cu spanac și ricotta congelate sau refrigerate
  • 1/2 cană de roșii uscate la soare în ulei, scurse
  • 2 linguri de ulei
  • 1 pachet inimi de anghinare congelate și tăiate în sferturi, decongelate
  • 1 cutie de fasole Cannellini fără adaos de sare, clătită
  • 1/4 cană de măsline Kalamata, feliate
  • 3 linguri de semințe de pin prăjite
  • 1/4 cană de busuioc proaspăt tocat

Mod de preparare:

1. Puneți o oală mare cu apă la fiert. Gătiți ravioli conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți și amestecați cu 1 lingură de ulei; puneți deoparte.

2. Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Adăugați anghinarele și fasolea; rumeniți-le până se încălzesc bine, 2 până la 3 minute.

3. Încorporați ravioli fierte, roșiile uscate la soare, măslinele, semințele de pin și busuiocul.

Sursa foto: EatingWell

Citește și: Rețetă ușoară de fructe de avocado umplute cu somon

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *