Peste 100 de angajați ai ByteDance (TikTok) s-au îmbolnăvit după ce au consumat alimente furnizate de firme de catering în Singapore

angajati, tiktok, catering, imbolnavire Sursa foto: Angelo Gilardelli | Dreamstime.com

Autoritățile din Singapore au suspendat activitatea a două societăți de catering, Yun Hai Yao Pte și Pu Tien Services Pte, după un focar de toxiinfecție alimentară apărut la ByteDance, societatea-mamă a TikTok, transmite Food Safety News.

Incidentul, care a avut loc la biroul ByteDance din One Raffles Quay, a dus la îmbolnăvirea a peste 100 de persoane, 17 dintre acestea necesitând spitalizare. Pentru a-și putea relua activitatea, companiile sunt obligate să își curețe și să își igienizeze sediile, să elimine toate alimentele perisabile, iar persoanele care manipulează alimentele să urmeze din nou un curs de siguranță alimentară și să fie testate negativ pentru agenții patogeni de origine alimentară.

Agenția Alimentară din Singapore (SFA) a subliniat importanța siguranței alimentare și a avertizat cu privire la acțiuni stricte împotriva încălcărilor Legii privind sănătatea publică.

SFA a confiscat recent aproximativ o tonă de produse proaspete și prelucrate importate ilegal din Malaysia, care au fost găsite în timpul unei operațiuni comune cu Autoritatea pentru Imigrație și Puncte de Control (ICA). Printre produsele importate ilegal se numărau roșii, pișcoturi și dovlecei, care prezentau riscuri potențiale pentru siguranța alimentară din cauza surselor necunoscute și a posibilelor niveluri ridicate de pesticide și alte substanțe.

În plus, Long Yue Teng Trading Pte a fost amendată cu echivalentul a 21.700 de dolari pentru importul a peste 5.100 de kilograme de produse din carne din surse neaprobate din China. Directorii Wang Limin și Koon Kay Kheng au primit amenzi individuale pentru rolurile lor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *