Omleta cu vinete, mozzarella, parmezan și avocado – o combinație inedită, dar un gust de încercat neapărat

omleta vinete, mic dejun

Ingrediente pentru omletă

  • 2 ouă

  • 1 vânătă

  • Sare și piper negru după gust

  • Câteva frunze (după gust. busuiocul merge bine)

  • Condimente după gust

  • Un strop de lapte

  • Puțin parmezan

Preparare

  1. Spală vinetele și taie-le în felii subțiri, pe lung. Presară sare peste ele și lasă-le să elimine apa câteva minute pentru a scoate amăreala. Apoi, șterge-le bine cu un prosop de hârtie.

  2. Coace feliile de vinete pe grătar sau în tigaie, pe ambele părți, până se rumenesc.

  3. Când sunt gata, presară parmezan pe fundul tigăii.

  4. În timp ce parmezanul se rumenește ușor, bate cele 2 ouă cu sare, piper negru, condimente după gust și un strop de lapte.

  5. Toarnă amestecul de ou peste vinete.

  6. Adaugă câteva felii de mozzarella proaspătă și frunze de busuioc.

  7. Acoperă tigaia cu un capac și lasă până se încheagă.

  8. Poți adăuga și avocado și apoi împăturești omleta.

Servește cu o salată de roșii proaspete stropite cu ulei de măsline extravirgin.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *