Ministrul Agriculturii anunță că a semnat un ordin pentru prelungirea, până pe 12 iunie, a termenul de depunere a cererilor unice de plată / Solicitarea a venit de la fermieri

subventii, agricultura, florin barbu Sursa foto: Dreamstime

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat că a semnat ordinul de ministru prin care a prelungit termenul până pe 12iunie de depunere a cererilor unice de plată pentru anul acesta. „Am luat această decizie la solicitarea fermierilor, având în vedere modificările apărute în privinţa aplicării Politicii Agricole Comune”, a mai explicat el, transmite News.ro.

„Am semnat ordinul de ministru prin care am prelungit până pe 12 iunie 2024 termenul limită de depunere a cererilor unice de plată pentru anul de cerere 2024. Am luat această decizie la solicitarea fermierilor, având în vedere modificările apărute în privinţa aplicării Politicii Agricole Comune”, a scris Florin Barbu, joi pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că sprijină fermierii pentru a se asigura că din 16 octombrie vor primi banii în conturi.

„Ca de fiecare dată, suntem alături de fermierii noştri şi îi sprijinim pentru a ne asigura că, începând cu 16 octombrie, primesc banii în conturi! Îi sprijinim să continue să producă româneşte!”, a precizat Barbu.

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *