Comfort food. Caserolă cu cartofi și dovlecei în tigaie, fără cuptor. Straturi de legume alternate cu brânzeturi ușoare 16 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Conserve. Cum fac italienii sos de roșii la borcan pentru iarnă. Cam câte borcane face o familie medie 16 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nutriționiștii recomandă legumele de sezon. Dar care sunt cruditățile specifice toamnei? Topul celor mai nutritive fructe și legume pe care să le consumi din septembrie până în noiembrie 13 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceapă tocată în saramură. Poate fi un aperitiv sau poate însoți un fel principal. Cum se face și cât se poate conserva 11 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Dor de Grecia? Fusilli cu vinete sotate, feta și usturoi – o rețetă și mai multe posibilități 6 septembrie Redacția 0 comentarii
Dimineața mănânci de regulă fulgi de ovăz cu iaurt? Iată cum poți face și lapte de ovăz și cu îl ce poți combina 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete superușoare. Cum poți combina rapid și ușor legumele verii cu ouăle, într-un preparat într-o singură tigaie 5 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Medici de mai multe specializări: Care este cel mai sănătos mic dejun? Ce alimente spun specialiștii că trebuie evitate dimineața 3 septembrie Mihaela Găneț 1 comentarii
Pastele de vineri seara. Penne cu pui, broccoli și smântână. Cu mai multe variante de adaosuri aromatice 30 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri vegetale: Vinete în tigaia grill. Pot fi servite cu carne, pește, brânzeturi, omletă, salată, sos de roșii sau alt dressing, cu humus, în sandviș 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei de mic dejun sănătos. Două versiuni de clătite din făină de năut. Fără gluten, sunt bune și în combinații sărate, la prânz, la cină sau ca gustare 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum gătești corect fiecare tip de orez: câtă apă și cât timp necesită fiecare. Pe aragaz, în rice cooker și la microunde 28 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum să reduci cantitatea de sare din dietă? Folosind sare aromatizată făcută în casă 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Laptele de migdale cumpărat conține de regulă mult zahăr. Iată cum îl poți face singur acasă 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete super ușoare pentru weekend. Chiftele de quinoa în trei variante: cu carne de pui, cu năut sau cu cartofi. Bune de luat și la pachet 24 august Mihaela Găneț 0 comentarii
De ce să începi fiecare zi cu ovăz. Este alimentul ideal pentru micul dejun. Trei idei rapide de combinații cu fulgi de ovăz 24 august Mihaela Găneț 2 comentarii
„Ceaiuri românești”: Ceaiul care ne scapă de bolile hepato-biliare şi de diabet/Păpădia ajută chiar și la slăbit 23 august Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu pui și lamaie. Piccata de pui. Mai multe rețete în una 23 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Te-ai întors din vacanță și nu îndrăznești încă să aprinzi aragazul? Iată trei idei de meniuri fără să gătești nimic 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Ouă în Purgatoriu sau gustul simplu și bun al unei zile de vară. Un preparat rapid, sănătos și pe placul tuturor 21 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri de legume: Rețeta franceză clasică de ratatouille, varianta la cuptor. Preparat în tigaie, seamănă cu ghiveciul balcanic 20 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete superușoare post weekend. Frittata de ouă cu dovlecei și ceapă. Meniu ideal vara, alături de o felie de pâine integrală cu maia și o salată de legume 19 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun proteic din trei alimente de bază recomandate de nutriționiști. Clătite americane din 3 ingrediente, fără zahăr și fără făină 19 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Prânzul de duminică. Rece, de vară fierbinte: salată de pui cu cartofi, ouă și castraveți murați. Există multe salate cu cartofi dincolo de salata orientală 18 august Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee a lui Yotam Ottolenghi cu cele mai cărnoase și mai dulci roșii din lume. Varietatea Buffalo Steak poate ajunge și la 1 kg 12 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri de legume: Soté de dovlecei în trei variante aromatice. Foarte rapide și potrivite cu carne, pește, omletă, brânzeturi 12 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum realizezi o farfurie completă din punct de vedere nutrițional folosind doar legume? 11 august Redacția 0 comentarii
Sosul ketchup este demonizat pentru că e plin de aditivi. Dar îl putem face rapid acasă din ingrediente simple. Se poate și conserva pentru iarnă profitând de roșiile proaspete 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu pesto de migdale și roșii, în stil sicilian. Foarte rapide, reci, gustoase, sănătoase 9 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Conserve de vară. Usturoi marinat – aperitiv rafinat pentru sărbătorile de iarnă. Se prepară în câteva minute 9 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Comfort food de jumătatea săptămânii. Salată de năut cu roșii, castraveți, avocado și feta. Se prepară în 10 minute și se poate conserva la frigider până a doua zi 8 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Alimentele simple și aproape complet neprocesate pe care le consumă dimineața și la prânz o nutriționistă care studiază efectele alimentelor ultraprocesate. Ea aplică regula 80/20 8 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Făina din semințe de struguri. Inovația din agritech care încearcă să transforme complet deșeurile cele mai importante din producția de vin. Poate fi folosită și în aluaturi dospite 8 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetă de vară cu legume care se poate și conserva pentru iarnă. Caponata siciliană. Ca o zacuscă dar cu gust dulce acrișor și mult umami 27 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cel mai bun ceai pentru balonare, potrivit dieteticienilor / Are și proprietăți antiinflamatorii, anticancerigene și antioxidante 27 iulie George Mănescu 1 comentarii
„Delicios și sănătos”, o combinație dificil de obținut: 6 dieteticieni prezintă preparatul lor favorit, care este în același timp sănătos 25 iulie Ioan Radu 0 comentarii
Garnituri de legume: Rețetă de vinete soté. Melanzane a funghetto sau „vinete-ciuperci”. Cu sau fără adaos de roșii 23 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Maioneză de avocado, alternativa vegetală la maioneza clasică din ou. Rețetă ultrarapidă 22 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salata estivală pe care o făcea Freud, tatăl psihanalizei, după cum îl învățase colegul și prietenul italian Cesare Lombroso, tatăl criminalisticii 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Jumătăți de ardei gratinate, cu brânzeturi și pesmet aromatizat, la fel de buni calzi sau reci 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Gastronomie și Oscar: rețetă de spaghetti cu anghinare din filmul Il Postino dedicat vieții în exil a poetului chilian Pablo Neruda 19 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
O bătutură rece ultrarapidă și fără calorii pentru a lupta cu căldura verii: fresh la centrifugă din grepfrut, castravați, frunze de spanac și mentă 17 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Zero waste. Cum să reciclezi cu succes pâinea oricât ar fi de uscată într-o salată panzanella. Pașii de urmat și variante 17 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum se prepară vinetele în zona lor de origine. Humus de vinete sau babaganoush, alternativa orientală la salata noastră cu ceapă 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Prânzul de duminică. Fel unic rece de vară fierbinte: Salată grecească cu paste italiene și năut oriental. Mediterraneo fusion 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Băutură răcoritoare pe care o putem prepara foarte rapid în casă. Mai mult decât o limonadă. Naturală, revitalizantă, plină de vitamine și săruri minerale 12 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un alt power play gastro al verilor italiene. Salată de orz cu piept de curcan, legume și măsline. Răcoritoare, ușoară, plină de gust 12 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii