Cum reușesc restaurantele să transforme salata Caesar într-un deliciu pe care nu-l poți replica acasă / Tehnica secretă folosită de bucătari pentru un gust memorabil 23 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii
Ce mănâncă regele Charles și restul familiei regale? La mesele de ocazie, până și alegerea meniului reprezintă un ritual 18 februarie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce. Pere în sos de ciocolată, un desert rafinat și dietetic. Folosim fructe de sezon, ideale și pentru combinații dulci, și sărate 17 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Carne de porc marinată în lapte. O friptură altfel, de sâmbătă seara, gătită în același lapte și servită cu piure de cartofi și salată verde 15 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | „Bucătărie cu bun gust”. Adriana Maria Popescu (designer): „Culorile ne pot influența semnificativ apetitul și percepția asupra mâncării” / Care este culoarea care te poate ajuta în procesul de slăbire 15 februarie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Ravioli roșii în formă de inimă, umpluți în stil quattro formaggi. Se fac foarte ușor folosind o formă pentru fursecuri 14 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee inedită pentru masa de prânz roșu Valentine. Pilaf cu sfeclă roșie și adaos de brânză brie la final 13 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee interesantă pentru prânz: spaghetti gratin la cuptor, cu sos de roșii și creveți. Merge și în air fryer 12 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pulpe de pui cu fasole. Un prânz care întrunește toate calitățile: rapid, gustos, sănătos, economic, de sezon, cu ingrediente locale 11 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Secretul sosului de roșii pentru pizza este faptul că nu e niciun secret și trebuie să fie cât mai simplu. E nevoie doar de ingrediente de calitate și de foarte puține adaosuri, pe lângă roșiile din conservă 9 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Lămâi întregi murate, sau preserved lemon. Alături de măsline, fac parte din categoria alimentelor salvatoare cu care putem prepara ceva rapid, din mai nimic 8 februarie Redacția 0 comentarii
VIDEO | G4Food lansează seria „Bucătărie cu bun gust”. Designerul Adriana Maria Popescu te învață cum să îți transformi spațiul de gătit într-unul funcțional și estetic / Primul episod: Tendințe în materie de bucătării în 2025 1 februarie Redacția 0 comentarii