La Candy Bar descoperim povești cu gust autentic, iar de data aceasta mergem la Iași, unde pasiunea pentru brutărie artizanală a devenit o adevărată poveste de succes. Georgiana Dragomir, proprietara Bisou, ne vorbește despre începuturile ei în antreprenoriat, despre munca din spatele fiecărui produs și despre cea mai nouă inovație: Bizuuri – crochete din pâine, reinterpretate în cheie modernă, cu toppinguri variate pentru orice moment al zilei.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
- articolul continuă mai jos -
„Sunt niște crochete din pâine, cu diferite toppinguri, care merg atât la mic dejun, brunch, cât și prânz. Vom avea 14 sortimente, din 4 categorii: vegetarian, vegan, cu carne sau pește. Mixul de ingrediente și culori, când le vezi pe toate în vitrină, îți va lăsa gura apă”, a declarat Georgiana pentru G4Food.
Sursa foto: G4Food/ Georgiana Dragomir
Montaj video: Sergiu Ioana

Sursa foto: G4Food/ Georgiana Dragomir





