Transplant de rinichi de porc editat genetic, la o femeie de 53 de ani / Americanii au crescut stocurile de carne și promovează exporturile / Un An Nou Fericit vouă și celor dragi! – Dr. Abraham, Analiza Industriei Porcului, săptămâna 52

rinichi de porc, americani, carne de porc Foto: Dreamstime

Dragi cititori,

Vom sărbători Anul Nou la noapte, deci doar vești bune:

  • Stocurile de carne de porc din SUA au scăzut cu 5,9% față de anul precedent, la 177,4 mii tone. Stocurile au crescut la pulpă (+20,9%), coaste (+2,6%) și ceafă (+25,2%), în timp ce au scăzut la piept (-53,4%), cotlet (-3,9%) și spată (-6,8%).
  • Spitalul Universitar New York Langone Health a anunțat că o femeie de 53 de ani din Alabama a primit un transplant de rinichi de porc pe 25 noiembrie, ceea ce îi permite să evite dializa pentru prima dată în opt ani. Ea este a treia persoană în viață care primește un organ de porc editat genetic. Pacienții anteriori care au primit rinichi de porc editați genetic erau în condiții mai rele decât ea și au murit din cauza altor complicații.
  • Secretarul USDA, Tom Vilsack, a anunțat cea de-a doua rundă de granturi din cadrul Programului regional de promovare agricolă (RAPP), care vizează alocarea a 300 de milioane de dolari către 67 de parteneri pentru extinderea exporturilor americane de produse alimentare și agricole pe piețele globale emergente: Africa, America Latină/ Caraibe și Asia de Sud/Sud-est.

La mulți ani de Anul Nou!

În Europa lucrurile au evoluat conform calendarului, vom reveni cu comentarii în prima ediție a noului an.

Tiberiu Abraham, Dr.Abraham, Analiza Industriei Porcului
foto: Inquam

Vă dorim un An Nou Fericit vouă și celor dragi!

31 decembrie 2024, Dr. Abraham

Vezi prețurile europene la porci și purcei, C= carcasă; V= viu, în articolul postat pe site-ul cooperativei de crescători de suine din Ungaria, Alföldi Sertés.

Tiberiu Abraham este director de vânzări la Alföldi Sertés.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *