Adriana Oprea este o studentă din provincie care își gestionează alimentația într-un mod destul de flexibil. Tânăra primește mâncare de la părinți sau ia ea mâncarea de acasă când ajunge.
Când vine vorba de preferințele culinare, Adriana are un mesaj simplu. „Nu am preferințe culinare”, a declarat ea pentru G4Food.
Ea este conștientă de problema reprezentată de risipa alimentară și recunoaște că uneori, când a avut prea multă mâncare, a făcut risipă.
Adriana își face cumpărăturile alimentare de câte ori este nevoie. Ea preferă să-și achiziționeze produsele din supermarket sau de la fast food. Alegerea alimentelor este influențată în principal de calitatea produselor. Atunci când face cumpărături, optează pentru produsele proaspete.
În ceea ce privește bugetul pentru alimente, Adriana spune că are o limită, încercând să gestioneze cât mai eficient cheltuielile.
Referitor la mâncarea de acasă, aceasta reprezintă o parte importantă din dieta sa: „cam jumătate” din ceea ce consumă este gătit de mama ei.
Adriana menționează că nu respectă întotdeauna orele pentru mesele principale.
Ea încearcă să evite alimentele nesănătoase, fiind atentă la zahăr și excesul de grăsimi.
În ceea ce privește preferințele în materie de gătit, Adriana nu este foarte pretențioasă. „Mi-e indiferent, pot găti și la cămin”, a precizat ea.
Ea preferă mâncarea gătită acasă în defavoarea celei de tip fast food.
La întrebarea ce are prioritate pentru ea, băuturile alcoolice sau mâncarea, Adriana răspunde simplu: „Mâncarea.”
Adriana este un exemplu de student care încearcă să echilibreze alimentația, bugetul și preferințele personale, fără a fi prea strictă în alegerile sale.
Sursa foto: Dreamstime