Pățania unei femei care a comandat o lampă sub formă de croissant de pe Temu: Produsul era comestibil. „Am văzut că s-au adunat furnicile și atunci mi-am dat seama că e mâncare” / Imaginile s-au viralizat pe TikTok

Sursa foto: capturi video TikTok Sursa foto: capturi video TikTok

O femeie a avut parte de o surpriză bizară după ce a comandat o lampă sub formă de croissant de pe platforma Temu, un retailer chinezesc renumit pentru produsele sale ieftine. Aceasta a descoperit că, în loc de o lampă, a primit un produs alimentar real. Imaginile cu pățania tinerei au devenit virale pe TikTok, peste 1,5 milioane de oameni fiind părtași la ceea ce i s-a întâmplat, relatează Metro.co.uk.

TikTok-erița cunoscută sub numele de „Froginahatgirl” a împărtășit experiența inedită pe pagina sa, explicând că intenționa să ofere lampa drept cadou unei prietene. Însă, la deschiderea pachetului, a fost șocată să constate că ceea ce trebuia să fie un decor era, de fapt, un produs de patiserie.

„Am venit acasă după o zi obositoare la muncă și am găsit sute de furnici adunate sub lampa în formă de croissant. Mi-am spus: «De ce ar fi furnicile atrase de un croissant fals?»”, a povestit ea.

@froginahatgirlPls explain temu♬ original sound – froginahatgirl

Ultimul test pentru stabilirea adevărului: A mușcat din croissant

Cu cât investiga mai mult, suspiciunile sale creșteau. Ea bănuia că „lampa” era, de fapt, un croissant adevărat acoperit cu rășină. În videoclipul postat, femeia a arătat produsul, evidențiind o gaură în croissantul primit. „Furnicile intrau prin acea gaură”, a explicat ea. „Așa că am decis să o lărgesc și am descoperit că interiorul era, de fapt, un aluat”

Pe măsură ce scutura „lampa”, bucățele de aluat cădeau din ea. În cele din urmă, ea a decis să facă un ultim test pentru a afla adevărul: a mușcat din croissant.

Verdictul final? „Este mâncare”, a spus ea amuzată.

Temu a mai fost criticat în trecut pentru produse de calitate îndoielnică și nesigure.  De altfel, în februarie, au fost emise avertismente referitoare la încălzitoare electrice „nesigure” vândute prin platforme sociale precum TikTok și Temu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *