Ouă produse la o fermă din Vaslui, retrase de la raft din cauza contaminării cu Salmonella

Ardeiul, boabele de grâu, ouăle de găină, roșiile, laptele de vacă și fasolea, printre produsele agricole care vor fi controlate de reziduuri de pesticide, în cadrul programului european multianual Ardeiul, boabele de grâu, ouăle de găină, roșiile, laptele de vacă și fasolea, printre produsele agricole care vor fi controlate de reziduuri de pesticide, în cadrul programului european multianual

Compania SC VANBET S.R.L, cu sediul în localitatea Sălcioara din județul Vaslui, a dovedit responsabilitate și a rechemat preventiv produsul „ OUĂ 30 M “ LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE, vândut de către PENNY | REWE România. În urma unei analize, a fost detectată Salmonella. Aceasta poate provoca afecțiuni grave digestive.

Informația a fost transmisă în sistem în 20 iunie, iar termenul de valabilitate al ouălor a fost 5 iulie 2020. Acesta este cel mai recent produs menționat pe siteul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, la rubrica Rechemare/Retragere produse alimentare, anul 2020. În baza de date a ANSVSA sunt menționate toate produsele rechemate/retrase începând cu anul 2016.

PENNY | REWE România a anunțat la vremea respectivă clienții care au cumpărat produsul „ OUĂ 30 M “ LOT 160 să nu-l consume și să-l returneze la orice magazin PENNY, primind contravaloarea acestuia, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

În 2020 au mai fost rechemate următoarele produse: Sano Vita seminţe de Chia 150g de la Mega Image, NATURE BIO Ceai 5 plante 20×1.5gr de la CORA, Sano Vita seminţe de Chia 150g de la Carrefour, Sano Vita seminţe de Chia 150g de la CORA și Deluxe Pâine de smochine cu migdale, 200 g de la LIDL.

Ardeiul, boabele de grâu, ouăle de găină, roșiile, laptele de vacă și fasolea, printre produsele agricole care vor fi controlate de reziduuri de pesticide, în cadrul programului european multianual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *