Ediţia a XI-a a Festivalului-concurs „D’ale porcului” va avea loc în perioada 9-10 noiembrie 2024 la Oradea şi va deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă 2024-2025. Evenimentul va găzdui și Ediția a III-a „D’ale porcului Pro”, competiţia între echipe conduse de profesionişti în arta culinară reprezentând judeţe/ oraşe/ comune din întreaga ţară.
Festivalul a bifat deja 10 ediții și peste 12.000 de vizitatori. În acest an vor fi prezente 50 de echipe din Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Satu Mare și din Ungaria.
„D’ale porcului” este, în acest moment, cel mai important festival-concurs de preparare tradițională a porcului și printre cele mai importante evenimente de cultură gastronomică tradițională din România.
Vor spune prezent nu mai puțin de 20 de jurați profesioniști și peste 30 de mici producători locali.