Avocado la cuptor cu ouă de prepeliță și parmezan – o cină rapidă, pe care o poți lua și la pachet/ Merge și de mic dejun sau aperitiv

avocado cu oua si parmezan Foto: G4Food

Pentru serile în care ajungi obosit/ă și n-ai chef de gătit, dar ai mânca totuși ceva bun și care să țină de foame, jumătățile de avocado umplute cu ouă de prepeliță sunt exact ce-ți trebuie.

Ce ai nevoie? Avocado, câte o jumătate sau un fruct întreg de persoană, ouă de prepeliță, câte un ou pentru fiecare jumătate de avocado și un plic de parmezan ras.

avocado cu oua si parmezan
Foto: G4Food

Pregătirea e mai mult decât simplă. Se spală fructele de avocado, se taie în jumătate pe lung și se scot sâmburii. Se sparg ouăle de prepeliță în gaura rămasă în fiecare jumătate de avocado și se pun într-o tavă în cuptorul încins la 180 de grade C pentru 10 minute. Se presară parmezan ras deasupra și se mai lasă 2-3 minute.

Se servesc imediat cu roșii, ceapă verde și nachos.

Poftă bună!

Citește și Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 7 -13 aprilie/ Un meniu de post și de dulce, pentru toate gusturile

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *