Vânătorii cu arcul se oferă voluntari pentru a îmbunătăți supraviețuirea antilocaprei americane în statul Dakota de Sud / Gardurile pentru oi pun în pericol al doilea cel mai rapid mamifer terestru

pufuleti cu branza, furaje, fabrica, pufuleti vanatori cu arcul, antilocapre, dakora de sud, garduri

În vestul Dakotei de Sud, vânătorii cu arcul se oferă voluntari pentru a înlocui gardurile de oi cu alternative prietenoase cu antilocaprele americane, pentru a îmbunătăți supraviețuirea speciei, transmite publicația Nebraska Examiner. Acesta este al doilea cel mai rapid mamifer terestru din lume, fiind depășit doar de ghepard.

Antilocaprele, originare din America de Nord, pot atinge viteze de 100 km/h și prosperă în câmpiile deschise și semiaride din vestul Americii. Cu toate acestea, ele preferă să se târască pe sub garduri în loc să sară peste ele, iar gardurile de sârmă pentru oi existente reprezintă o provocare.

În iunie, membrii Asociației Vânătorilor cu Arcul din Dakota de Sud au început să colaboreze cu proprietarii de terenuri pentru a îndepărta vechile garduri și a instala versiuni care să nu afecteze antilocaprele. Această inițiativă urmărește să reducă incidentele în care acestea rămân prinse în garduri, în special în timp ce fug de prădători sau în timpul viscolelor. Asociația a înlocuit aproximativ șase kilometri de garduri și intenționează să se ocupe de alți șase kilometri.

Department of Game, Fish & Parks (GF&P) din Dakota de Sud le oferă până la 2.000 de dolari proprietarilor de terenuri pentru instalarea de garduri prietenoase cu viața sălbatică. Din 2009 și până astăzi au fost construiți 145 de kilometri de astfel de garduri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

vanatori cu arcul, antilocapre, dakora de sud, garduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *