VIDEO | CANDY BAR | Ingredientele care fac diferența în cofetărie/ Ioana Romanescu (Cupcake Philosophy): „N-aș menționa ciocolata și toate celelalte pentru că aici este vorba de calitate și tehnică”

ingrediente si tehnici pentru cofetari Foto: G4Food

O recapitulare cu câteva momente Candy Bar, atât despre produse, cât și despre ingredientele folosite. Urmăriți fiecare secvență a episodului pentru a descoperi ingredientele esențiale ale micilor producători, dar și tehnicile lor.

Dincolo de ciocolată, calitatea și simplitatea sunt adevăratele ingrediente secrete.

„N-aș menționa ciocolata și toate celelalte pentru că aici vine vorba de calitate și tehnică”, a declarat Ioana Romanescu, Cupcake Philosophy.

Montaj video: Sergiu Ioana

Sursa foto: G4Food

Citește și

VIDEO | CANDY BAR | Cosi Buono, gelateria artizanală din Iași, care produce cantități mici, dar folosind ingrediente naturale/ Raluca Petrilă: „Înghețata artizanală are mai puține grăsimi și mai mult lapte comparativ cu cea din comerț”

VIDEO | CANDY BAR | Bibiana Stanciulov, producătoarea „Magiunului de Topoloveni”: Conține inclusiv seleniu, care este baza tinereții / Am făcut un studiu clinic și s-a demonstrat clar că poate fi consumat de persoanele care suferă de diabet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *