Tiramisù de Obor, invenția ”sărată” unui restaurant din București, care face furori printre clienți 28 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
UE va introduce din nou, de vineri, taxe vamale pentru ouăle și zahărul din Ucraina/ Blocul comunitar va aplica o „frână de urgență” asupra importurilor de la Kiev, semn că urmează discuții dificile privind aderarea 27 iunie Redacția 0 comentarii
Un Grill Kaufland, amendat și închis temporar pentru mai multe nereguli 27 iunie Redacția 0 comentarii
Nu reușești să îți potolești setea? Fructele și legumele care conțin multă apă sunt mai eficiente pe caniculă 27 iunie Redacția 0 comentarii
Producție de grâu, orz și orzoaică mai mare decât anul trecut în județul Arad 27 iunie Redacția 0 comentarii
Pizza, AI și dilema: artă sau matematică? De ce crede cel mai important chef italian că AI este binevenită în horeca. Pizzaiolii napoletani nu sunt de acord 27 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Agroland Business System de la Caransebeș are în plan să devină cea mai mare fabrică de furaje organice din România 26 iunie Redacția 1 comentarii
Salată cu legume, ton și ouă: salade nicoise. Cea mai rapidă mâncare a verii și totodată o călătorie cu gândul pe Coasta de Azur. Simplu, dietetic, gustos, răcoritor, hidratant, revigorant 26 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Euro 2024 Slovacia vs. România în grupa E, meci decisiv. Confruntare gastronomică între două deserturi naționale care au legătură cu Roma antică: palacinke vs. plăcinte 26 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Festivalul Înghețatei bune programat la sfârșitul săptămânii la Timișoara ajută copiii traumatizați 26 iunie Redacția 0 comentarii
De ce e mai bine să mâncăm pâine „veche” și toate explicațiile pentru care ajută la slăbit 25 iunie Redacția 0 comentarii
Salată de orez cu ton și legume, sora salatei reci de paste. O rețetă italiană ideală pentru a combate căldura verii 25 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce refuză să mănânce psihologii și psihiatrii. Psihologia nutrițională tratează problemele mentale cu ajutorul dietei 25 iunie Redacția 0 comentarii
Fermierii sicilieni se tem că seceta îi va obliga să vândă terenul agricol multinaționalelor care instalează fotovoltaice 24 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Două treimi din mărfurile care tranzitează portul Constanța sunt din domeniul agricol, vânătoare, pescuit, silvicultură. Schimburi comerciale în creștere 24 iunie Redacția 0 comentarii
Avertisment de vară: Acest instrument obișnuit pentru grătar prezintă riscuri serioase pentru sănătate 24 iunie Redacția 0 comentarii
Care țări oferă mâncare gratis la cantina școlii. Modele foarte diferite în Europa 23 iunie Redacția 0 comentarii
Pepenele roșu și cel galben sunt originari de pe continente diferite. Deși romanii i-au răspândit în Europa, la noi au ajuns via Imperiul Otoman 23 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Consumul de pește românesc promovat prin meniu special de un restaurant din București. Marius Tudosiei: „Reacțiile publicului sunt absolut încântătoare, peștele românesc poate fi o atracție în sine” 22 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cum să îți alegi corect ce ulei de măsline cumperi în vacanța din Grecia. Zece sfaturi de la Cătălin Adam, președintele Asociației Degustătorilor Autorizați de Ulei de Măsline 22 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii
Rețetele Juanitei. Risotto cu ciuperci și bacon prăjit. Bun și ușor de facut, este un preparat ideal pentru weekend 22 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024: 21 iunie, grupa D – Olanda vs. Franța. Meciul gastronomic Erwtensoep/supă de mazăre vs. La soupe à l’onion/supă de ceapă 21 iunie Redacția 0 comentarii
Patru greșeli frecvente în utilizarea proteinelor / Vei scoate și mai mulți bani din buzunar 20 iunie Angela Sabău 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 20 iunie: Spania vs. Italia. Paella fideua vs. spaghetti alla bolognese 20 iunie Redacția 0 comentarii
Lapte crud sau pasteurizat / Riscuri și avantaje ale consumului de lapte netratat termic 20 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 19.06. Germania vs. Ungaria. Apfelstrudel vs. Kürtős kalács 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
UE transmite că nu este îngrijorată de investigația lansată de China privind importurile de carne de porc 17 iunie Redacția 0 comentarii
Nouă din zece gospodării germane cumpără carne / Un politician populist olandez a ajuns ministru al Agriculturii / Scădere a ofertei sezoniere de porci, în Franța – Dr. Abraham, Analiza Industriei Porcului, săptămâna 24 17 iunie Tiberiu Abraham 0 comentarii
Înlăturarea unor mituri despre alimentația cu proteine provenite din insecte. Teoriile conspirației folosesc jumătăți de adevăr pentru a speria consumatorii 17 iunie Redacția 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 17 iunie. Austria vs. Franța. Käsespätzle vs. Crepe galette bretone 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Slovenia – Danemarca. Štruklji vs. Æblekage 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Squadra azzurra, mâncare tricoloră. Ce au mâncat fotbaliștii italieni înainte să debuteze la Dortmund împotriva Albaniei 16 iunie Redacția 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Polonia – Țările de Jos. Bigos vs. Bitterballen 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic. După 3-1 în meciul Elveția – Ungaria, suporterii elvețieni au anunțat: „Fondue este mai tare decât gulașul!” 15 iunie Redacția 0 comentarii
L’aperitivo italiano, un business de aproape 5 miliarde de euro anual. Relax și socializare, la intersecția dintre happy hour și tapas spaniole, inventat de Hipocrate 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Bruschette. Tot ce n-ai știut și nimeni nu ți-a spus ca să le poți face perfecte și într-o mulțime de variante 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetă supersimplă: Galbenă ca o mămăligă dar mai gustoasă, o tartă-omletă vegană și fără gluten. La farinata ligure, poate înlocui și pâinea 13 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii
Topul celor mai bune 50 de restaurante din lume (William Reed Business Media): Cinci din primele 10 se află în Europa 8 iunie Redacția 0 comentarii
Jumătate din pășunile planetei sunt compromise. Semnal de alarmă de la ONU privind riscurile la adresa securității alimentare și climatice 7 iunie Redacția 0 comentarii
Reteță superușoară. Frico veneto, un preparat rapid din cartofi și brânză pe care îl putem asorta cu orice salată 6 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Milioane de lucrători agricoli imigranți sunt exploatați în Europa. Între ei se află și mulți români 6 iunie Redacția 0 comentarii
Blocarea graniței franco-spaniole de către agricultorii iberici și francezi dă tonul manifestațiilor împotriva politicilor agricole europene 4 iunie Redacția 0 comentarii
Rețete italiene. Cele mai simple și rapide paste, soluția salvatoare când bate vântul prin frigider – spaghetti aglio olio peperoncino, în mai multe versiuni 4 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Produsele agricole, pescărești și de acvacultură din România, promovate pe piața internațională, cu bani de la bugetul public / Valoarea totală a schemei: 600 de milioane de lei 28 mai George Mănescu 0 comentarii
Rețete italiene. Spaghetti alla carbonara, poveste și mit, cu variante pentru toate gusturile 23 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum poate aplica fiecare principiile blue zone ca să trăiască mai bine, mai mult și mai sănătos 22 mai Mihaela Găneț 1 comentarii
ANSVSA a aplicat amenzi de peste 3,4 milioane de lei operatorilor din sectorul produselor alimentare de origine non-animală, în aprilie / Principalele nereguli descoperite 20 mai Redacția 0 comentarii