Un restaurant din Statele Unite dă în judecată un client pentru că a lăsat un bacșiș în stil radio Erevan

tips for jesus foto: reddit.com

Mai precis, un bacșiș de 3000 de dolari după o notă de plată de 13 dolari.

Care chelner nu visează la ziua norocoasă în care la masă se așează un client bogat și generos, care îi lasă un bacșiș așa cum n-a văzut vreodată?

Ei bine, s-a întâmplat de curând în Statele Unite, la restaurantul Alfredo, din Scranton, Pennsylvania, însă povestea nu se termină aici, după cum scrie https://www.ladbible.com.

Clientul Eric Smith a consumat o masă care costa modesta sumă de 13 dolari – o cifră cu ghinion, ar zice unii. Și a decis să lase un bacșiș enorm: 3.000 de dolari.

Chelnerița Mariana Lambert, uluită, a comentat la moment: „A însemnat foarte mult pentru mine, pentru că toată lumea trece prin diverse greutăți. M-a impresionat profund. Încă nu pot să cred. Sunt încă în șoc.”

Proprietarii de la restaurant, uluiți și ei de sumă, au vrut să verifice dacă Smith nu cumva a lăsat banii din greșeală.

„Tips for Jesus”

Matt Martini, care lucra la restaurant, l-a abordat pe clientul generos și i-a cerut să prezinte un act de identitate suplimentar. După ce Smith s-a legitimat, au observat că acesta a lăsat o notă ciudată pe cec: „Tips for Jesus” – un trend pe rețelele de socializare, în care oameni cu bani lasă cu adevărat bacșișuri foarte mari. Și la care părea că vrea să adere.

Însă peste nu mult timp, clientul a trimis o scrisoare în care își cerea banii înapoi. Apoi, printr-o operațiune a bancii sale, banii i s-au întors în cont.

Numai că restaurantul îi plătise deja chelneriței cei 3000 de dolari. Iar încercările localului de a ajunge la o înțelegere cu ciudatul client nu au dat rezultate.

”Din păcate, a trebuit să depunem plângere la biroul procurorului, pentru că am pierdut acești bani. Ne-a spus să-l dăm în judecată, ceea ce bănuiesc că vom face”, a spus un reprezentant al restaurantului.

Între timp, comunitatea locală a decis să deschidă o campanie de strângere de fonduri pentru restaurant, pentru a acoperi pierderea. Însă acțiunea s-a închis rapid, pentru că restaurantul nu a fost dispus să accepte bani de la comunitate, sperând să câștige procesul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *