Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 12-18 august 11 august Ioana Costescu 0 comentarii 6718 vizualizări
Prânzul de duminică. Tartă de orez cu brânzeturi, rețetă tradițională de la Genova. Poate fi un prânz de vară ideal, alături de salată sau alte garnituri vegetale 11 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Sosul ketchup este demonizat pentru că e plin de aditivi. Dar îl putem face rapid acasă din ingrediente simple. Se poate și conserva pentru iarnă profitând de roșiile proaspete 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Câteva bruschette caprese vor asigura o decorativă salată pe pâine pentru o cină frugală 10 august Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu pesto de migdale și roșii, în stil sicilian. Foarte rapide, reci, gustoase, sănătoase 9 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Quiche cu jamon iberic și ierburi de Provence 9 august Ioana Costescu 0 comentarii
Conserve de vară. Usturoi marinat – aperitiv rafinat pentru sărbătorile de iarnă. Se prepară în câteva minute 9 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce poți face cu două banane și un ou/Desertul delicios, făcut pe tigaie, gata în mai puțin de o oră 8 august Angela Sabău 0 comentarii
Comfort food de jumătatea săptămânii. Salată de năut cu roșii, castraveți, avocado și feta. Se prepară în 10 minute și se poate conserva la frigider până a doua zi 8 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Conserve pentru iarnă: Cum să deshidratezi și să păstrezi fructe și legume cu ajutorul cuptorului cu microunde. Este extrem de simplu 8 august Redacția 0 comentarii
Rețetă prietenoasă cu diabeticii: Paste integrale cu roșii cherry „topite” și mozzarella 8 august Angela Sabău 0 comentarii
Hummus fără tahina. O variantă cu ulei de măsline, pe placul celor care nu agrează pasta de susan. Cum se poate folosi năutul uscat 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii 5231 vizualizări
Rețetele Juanitei: Pulpo a la gallega/ Caracatiță cu cartofi. Varianta cu piure 7 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Salată mexicană cu fasole, ton și alte legume, chiar direct din conservă 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Empanada cu carne. Plăcinta pe care spaniolii au furat-o de la argentinieni. Sau invers 6 august Ioana Costescu 0 comentarii
Orez cu lapte de cocos – când micul dejun tradițional devine vegan 6 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Calcan la grătar. Simplu, iar cu o salată verde alături cred că este una dintre cele mai bune mâncăruri din lume 5 august Ioana Costescu 0 comentarii 1065 vizualizări
Rețetă: Cum prepari acasă pâine de in / Include proteine, fibre și mucilagii care ajută la constipație 5 august Corina Popa 0 comentarii 2663 vizualizări
Mic dejun de dietă cu clătite de ovăz și albușuri. Le poți pune umpluturi dulci sau sărate 5 august Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 5 – 11 august 4 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cum poți folosi zațul de cafea pentru un „cold brew” ieftin și ușor de făcut acasă 3 august Redacția 0 comentarii 2163 vizualizări
Creveți pane în bere, cu doar două ingrediente/Rețeta îi promite crocanți la exterior și pufoși în interior 3 august Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Salată de paste colorate cu pui și frunze de valeriană 2 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Storceag – o ciorbă tradițională din Dobrogea adaptată la pește de mare 2 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cum se fierbe caracatița. Pare complicat, dar e la îndemâna oricui 1 august Ioana Costescu 0 comentarii 1630 vizualizări
Griș cu lapte – mic dejun pe gustul piticilor. Celor mari le amintește de copilărie 1 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețeta grecească de pulpă de miel cu rozmarin și vin, la cuptor/Beneficiile pe care carnea de miel le aduce asupra sănătății 31 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Supă de linte cu arome orientale. O variantă a supei marocane 31 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Zacusca de dovlecei. Printre cele mai bune conserve pentru iarnă 31 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Trei variante de tartine ușor de făcut și sănătoase pentru micul dejun 31 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă de cină simplu de preparat, cu efect antiinflamator și bogată în proteine 29 iulie Ioan Radu 0 comentarii 16874 vizualizări
IA mi-a propus trei rețete diferite pentru aceleași ingrediente pe care le am în frigider. Ce ar trebui sa îl întrebi pe ChatGPT când ai nevoie de asistență pentru gătit 29 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Mic dejun cu proteine și legume din belșug. Începe ziua cu o salată revigorantă 29 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Instructoare de fitness de 67 de ani și care arată ca de 40, cu peste 1 milion de followers: iată cum se hrănește ca să se mențină în formă 28 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 29 iulie – 4 august 28 iulie Ioana Costescu 1 comentarii
Prânzul de duminică. Parmigiana di melanzane, caserolă de vinete sau un fel de moussaka a italienilor 28 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 4308 vizualizări
Rețetă de vară cu legume care se poate și conserva pentru iarnă. Caponata siciliană. Ca o zacuscă dar cu gust dulce acrișor și mult umami 27 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 10836 vizualizări
Cel mai bun mod de a găti creveți în friteuza cu aer cald/Faci economie de timp și sunt nu doar delicioși, dar și sănătoși 27 iulie Angela Sabău 0 comentarii 6884 vizualizări
Un registru al celor mai vechi activități antreprenoriale ale unei capitale. Ar fi posibil și la noi? La Roma există încă și a intrat pe listă restaurantul care a dat lumii celebrele fettuccine Alfredo 26 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tartă cu roșii, rețeta super ușoară și răcoroasă de vară/Un aperitiv delicios cu care nu vei da greș 26 iulie Angela Sabău 0 comentarii