VIDEO | De la economist la cofetar / Oana Epure: „Am început singură, din pasiune. Am spălat și vasele, am făcut și aprovizionare, am făcut și modelaj”

OanasBakery, pasiune pentru dulce, CandyBar, economist Sursa foto: Arhiva personală/ Colaj G4Food/ Facebook Oana's Bakery

Drumul Oanei Epure în cofetărie a început din pură pasiune, departe de pregătirea sa în economie. La „Oana’s Bakery”, ea îmbină dragostea pentru dulciuri cu cea pentru copii și povestește cum a pornit de la zero, făcând singură totul – de la spălat vase și aprovizionare până la tehnici de modelaj. Despre această evoluție, Oana a vorbit în cadrul producției „Candy Bar” realizată de G4Food.

Sursa foto: Arhiva personală/ Colaj G4Food/ Facebook Oana’s Bakery

Montaj video: Denis Nistor

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *