După București, Pitești, Craiova și Buzău, lanțul de fast food Popeyes deschide un nou restaurant la Ploiești

Deschidere Popeyes Buzau1 foto: popeyes.ro

Concurență tot mai mare pe piața fast food. Lanțul Popeyes, originar din Lousiana, se extinde și la Ploiești. După recentele inaugurări ale localurilor de la Pitești, Craiova și Buzău, compania anunță într-un comunicat de presă deschiderea unui nou restaurant la Ploiești.  Acesta este situat în zona food court din cadrul AFI Ploiești și va fi inaugurat vinerea viitoare, peste o săptămână, conform comunicatului.

Expansiunea Popeyes face parte dintr-un plan mai ambițios al companiei de a se extinde în mai multe orașe din România, pe un sector unde concurența este deja mare prin prezența unor branduri renumite precum McDonalds, KFC, Burger King, iar alte mărci renumite și-au anunțat intenția de a lansa operațiuni în România. Printre acestea, lanțul de casual dining Chili’s , în condițiile în care segmentul de casual dining încearcă să atragă clienți dinspre zona de fast food.

Popeyes este unul dintre cele mai cunoscute mărci de fast-food din lume și a avut o expansiune internațională foarte rapidă. În prezent, marca deține 4600 de restaurante în lumea întreagă. Popeyes s-a lansat în România în 2022, cu șase restaurante în București. Intenția declarată este prezența în fiecare oraș important din România cu faimosul Pui din Louisiana.

„Deschiderea celui de-al patrulea restaurant Popeyes din afara Bucureștiului face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu pentru anul 2024 în România, astfel că ne concentrăm toate eforturile pe noul nostru restaurant din Ploiești. Suntem convinși că locuitorii de aicivor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, așa cum s-a întâmplat deja în București, Pitești, Craiova și Buzău”, a declarat Jakub Aleksandrowicz, Director de Marketing Popeyes Europa Centrală și de Est.

Lansare cu muzică live în stil New Orleans

Din octombrie locuitorii din Ploieștivor descoperi puiul suculent și crocant de la Popeyes, astfel că la deschidere, toți cei care vor trece pragul restaurantului se vor putea bucura de preparate clasice, precum renumitul Sandviș cu Pui, Cartofi Cajun, Pui a la Popeyes, Aripioare Picante sau Fâșii din Piept de Pui, alături de sosurile renumite, precum NOLA, Bayou Buffalo, Bold BBQ și Mardi Gras. Produsele din pui pot fi comandate atât în varianta picantă, cât și în cea nepicantă, se precizează în comunicat.

Pe lângă produsele delicioase, în ziua deschiderii participanțiivor avea parte și de o serie de surprize, precum un band live care va aduce vibe-ul din New Orleans, Louisiana, direct în Ploiești. Totul, pentru a intra cât mai bine în atmosfera brandului și a o descoperi așa cum este, plină de energie și bucurie. În plus, vor exista și concursuri cu premii speciale și multe alte surprize.

Conform explicațiilor oferite de companie, carnea de pui este marinată timp de 12h într-un amestec de condimente Cajun, care definesc puiul preparat în Lousian, acolo unde gastronomia locală este influențată de bucătăria franceză și de cea creolă din insulele oceanului Pacific. Compania a fost fondată în urmă cu mai bine de 50 de ani, inspirată din specificul culinar ieșit din comun al acestui stat situat în sudul Statelor Unite.

 

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *