Rețetele Juanitei | Omletă cu … ce găsim prin frigider/ La mine au fost o bucățică de piept de pui, un crenvurșt și ciuperci/ Îi putem spune și mic dejun pentru combaterea risipei alimentare

aceasta omleta este perfecta pentru pentru combaterea risipei alimentare Foto: G4Food

De seară sau din ziua precedentă au rămas variate resturi. Fii creativ și înclude-le în această omletă pe care am numit-o „cu … ce găsim prin frigider” sau micul dejun care ne ajută să nu aruncăm alimentele.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Ingrediente pentru omletă cu resturi

 aceasta omleta este perfecta pentru pentru combaterea risipei alimentare
Foto: G4Food
  • 3 ouă

  • 1 crenvurșt

  • Sare și piper negru după gust

  • O bucățică de piept de pui

  • Ciuperci

  • Puțin ulei de măsline.

Preparare omletă

Taie crenvurșt-ul și carnea în felii subțiri. Pune totul în uleiul încins și rumenește pe toate părțile, adaugă și ciupercile și trage-le la tigaie.

Bate cele 3 ouă cu sare, piper negru, (condimente dacă dorești).

Toarnă amestecul de ou peste „resturile” din tigaie.

Împăturește omleta și ai grijă să fie coaptă, dar nu uscată.

Servește cu o salată de roșii proaspete cu brânză sau de castraveți cu mărar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *