De seară sau din ziua precedentă au rămas variate resturi. Fii creativ și înclude-le în această omletă pe care am numit-o „cu … ce găsim prin frigider” sau micul dejun care ne ajută să nu aruncăm alimentele.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
- articolul continuă mai jos -
Ingrediente pentru omletă cu resturi

-
3 ouă
-
1 crenvurșt
-
Sare și piper negru după gust
-
O bucățică de piept de pui
-
Ciuperci
-
Puțin ulei de măsline.
Preparare omletă
Taie crenvurșt-ul și carnea în felii subțiri. Pune totul în uleiul încins și rumenește pe toate părțile, adaugă și ciupercile și trage-le la tigaie.
Bate cele 3 ouă cu sare, piper negru, (condimente dacă dorești).
Toarnă amestecul de ou peste „resturile” din tigaie.
Împăturește omleta și ai grijă să fie coaptă, dar nu uscată.
Servește cu o salată de roșii proaspete cu brânză sau de castraveți cu mărar.