Rețetele Juanitei | Chec aperitiv cu broccoli, piept de pui și cașcaval/ Un preparat versatil, se poate servi la cină, mic dejun sau aperitiv la o masă festivă 27 august Ioana Costescu 0 comentarii 5639 vizualizări
Rețetele Juanitei | Omletă din albuș servită cu hummus de linte și legume/ Mic dejun pentru dietă și nu numai 27 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cialledda, un preparat tradițional din regiunea italiană Puglia, în care se folosește pâinea uscată. Seamănă cu salata panzanella din Toscana dar are mai multe ingrediente 26 august Mihaela Găneț 0 comentarii 2893 vizualizări
Rețetele Juanitei | Tocană de legume vegană/ De ce ar trebui să mâncăm măcar o dată pe săptămână fără proteine animale/ Legumele nu trebuie să lipsească, în general, la nicio masă 26 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de pâine cu ou poșat – seamănă puțin cu supa de ceapă franțuzească/ Bună și sățioasă, este o metodă inedită de a recicla pâinea veche 25 august Ioana Costescu 0 comentarii 2058 vizualizări
Ouă divorțate, la micul dejun / Este un preparat rapid, sățios, inspirat din bucătăria mexicană și combină aromele într-un mod unic 25 august Ana Roman 0 comentarii
Cremă de ardei iuți la borcan cum se prepară în Calabria, patria ardeiului iute. Extrem de simplu și ușor de făcut și foarte binevenită iarna în cămară 24 august Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum să păstrezi pâinea proaspătă mai mult timp / Trucuri simple care previn uscarea și mucegăirea 24 august Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Salată de pui rapidă din câteva ingrediente / Se poate prepara cu maioneză sau cu sos de iaurt 24 august Ioana Costescu 0 comentarii 17563 vizualizări
Mic dejun mexican: Fasole neagră și avocado pe pâine prăjită / O rețetă simplă, dar hrănitoare și plină de arome 24 august Ana Roman 0 comentarii
ABC în bucătărie / Cum să prelungești viața verdețurilor și a plantelor aromatice 23 august Angela Sabău 0 comentarii
Mușchi filé de vită cu piper verde, o rețetă clasică din gastronomia franceză. Elegantă, rafinată, rapid și ușor de preparat, ideal sâmbătă seara 23 august Mihaela Găneț 0 comentarii 4249 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 25-31 august 23 august Ioana Costescu 0 comentarii
Vrei un mic dejun mai fancy în weekend? Prepară un tartar de somon cu mousse de avocado și pune-l pe o felie de pâine prăjită de casă 23 august Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO | Rețetele Juanitei | Curcan cu legume, totul gătit în același timp, la friteuză/ Un preparat sănătos și plin de savoare, pentru care nu e nevoie să aprinzi aragazul 22 august Ioana Costescu 0 comentarii
Un dressing pentru salată poate fi imaginat ca o formulă matematică: acid, ulei, sare, o notă dulce și o notă surpriză. Trei idei inedite oferite de ziarul Financial Times 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată de vară cu pepene roșu, roșii și două feluri de brânză – răcoritoare și plină de nutrienți 21 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețete rapide și delicioase pentru vară selectate de New York Times din gastronomia internațională. Idei și combinații gata în timp record, de la 5 la 30 de minute, cu ingrediente de sezon 21 august Mihaela Găneț 0 comentarii 7554 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum să congelezi și să conservi piersicile proaspete pentru iarnă/ Beneficiile surprinzătoare ale acestui fruct 20 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Pui cu legume și paste de orez – o incursiune în bucătăria asiatică/ Gusturi exotice și un prânz ușor de pregătit 20 august Ioana Costescu 0 comentarii 2739 vizualizări
Rețetele Juanitei | Hummus de linte, dip-ul oriental care te va surprinde/ Extrem de nutritiv, constituie o gustare recomandată în orice ocazie 19 august Ioana Costescu 0 comentarii
Salată cu paste, un prânz ușor, numai bun pentru o zi caniculară / E o garnitură perfectă pentru aproape orice tip de preparat principal 19 august Angela Sabău 0 comentarii
Ouă Bloody Mary picante cu crutoane crocante / O rețetă de mic dejun savuros, pe care trebuie să o încerci 19 august Ana Roman 0 comentarii
Probabil păstrezi maioneza prea mult timp?/ Iată câteva criterii după care, potrivit unei nutriționiste, poți verifica dacă maioneza ta mai este bună pentru consum 18 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Wrap cu ton, legume și sos de iaurt: fast food sănătos, complet din punct de vedere nutrițional și pregătit în câteva minute 18 august Ioana Costescu 0 comentarii
Patru idei de salate rapide, unele pe post de fel unic, și sfaturi de la bucătarii restaurantelor londoneze care le propun în meniurile lor estivale 18 august Laura Soare 0 comentarii 7677 vizualizări
ABC în bucătărie. Cum poți obține gelatină pentru deserturi dacă nu ai foi de gelatină în casă 17 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Paté de măsline negre, o rețetă de bază și trei variante cu un plus de arome și cremozitate: cu capere, cu ton sau cu ricotta 17 august Mihaela Găneț 0 comentarii 5784 vizualizări
10 rețete de vară pe care să le gătești în vacanță / De la salată grecească la wrap-uri cu ton 17 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Orez cu lapte, rețeta tradițională asturiană/ Calitatea laptelui și fierberea îndelungată la foc mic fac diferența față de rețeta pe care o știm cu toții 17 august Ioana Costescu 0 comentarii 16363 vizualizări
Răsfățul unei dimineți de duminică. Chec cu aromă de cafea, ideal pentru un mic dejun dulce sau un brunch estival. Sau ca desert, cu înghețată alături 17 august Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Rețetă antirisipă: Nimic nu se aruncă / După ce ai tăiat pepenele verde, nu trebuie să arunci cojile / Poți face din ele cea mai bună și aromată dulceață 16 august Ana Roman 0 comentarii 19283 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătarie | Ce este tehnica de gătit „bain marie”/ Secrete simple pentru obține o cremă de zahăr ars perfectă sau un sos netăiat 16 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată de cartofi cu ouă, legume variate și sos de iaurt/ E lejeră, ușor de preparat, seamănă cu o salată orientală, dar e mai fresh 16 august Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 18-24 august 16 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Paste cu fructe de mare – gustul autentic al Mediteranei/ Chiar dacă pastele duc cu gândul la Italia, se gătesc în toată zona mediteraneeană, pe litoralul spaniol, croat sau grecesc/ Important este să ai ingrediente de calitate 16 august Ioana Costescu 0 comentarii
Ovăz copt cu gust de prăjitură răsturnată cu ananas / Un mic dejun gustos, dulce și hrănitor, în același timp 16 august Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Zacusca fără ceapă sau lyutenitsa bulgărească – o variantă de zacuscă, preparată cu puțin ulei și mult gust 15 august Ioana Costescu 0 comentarii
Chiar dacă ceaiurile reci din comerț ni se par naturale, e mult mai sănătos să le preparăm în casă/ Oricine o poate face obținând o băutură răcoritoare delicioasă 15 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă vegetariană cu linte, legume și paste/ Merge și rece și caldă, este un preparat gustos și complet din punct de vedere nutritiv/ În plus, este perfectă pentru ultima zi din acest post 14 august Ioana Costescu 0 comentarii 4554 vizualizări
Ce este silken tofu, ce are diferit față de tofu obișnuit și cum se folosește în bucătărie 14 august Laura Soare 0 comentarii
Friptură de vită cu piper și sos de vin roșu / Un prânz delicios și rafinat, un adevărat răsfăț culinar 14 august Ana Roman 0 comentarii
Mic dejun răcoritor de vară: de la iaurt cu mango și curmale uscate, la fructe de sezon și combinații revigorante 14 august Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum fierbem corect porumbul dulce. Greșeala care îl face fad și tare 13 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Orez cremos cu ciuperci și sfeclă roșie/ Spaniolii îi spun „caldoso”/ Îl poți prepara ca pe un pilaf de-al nostru românesc, cu carne sau de post, ori îl poți transforma într-un risotto italian 13 august Ioana Costescu 0 comentarii
Toate aromele cu care putem face și mai bun un suc de roșii preparat în casă – de la ceapă sau usturoi la ierburi aromatice. Cum și când se adaugă pentru nu risca să fermenteze 13 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Bagels de casă, ideali pentru micul dejun / Sunt o alternativă delicioasă la chifle sau pâine 13 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Salată de vinete cu ardei copți și năut / O rețetă de vară, ușoară, numai bună pentru o cină fără carne, dar cu aport de proteine 12 august Ana Roman 0 comentarii
Supa de răstăuțe pârgălite, gătită ca în Ardeal / Bunicile sau mamele noastre o preparau în special în post, fiind o supă ușoară și fără carne 12 august Angela Sabău 0 comentarii
FOTO | Omleta cu cartofi chips inspirată de celebrul chef spaniol Ferran Adrià/ Rețeta, povestea și … câteva recomandări despre consumul de ouă 12 august Ioana Costescu 0 comentarii 13101 vizualizări