Cum usucă italienii la soare roșiile pentru iarnă. Dau un plus de gust la orice preparat și sunt un concentrat de sănătate 3 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 5144 vizualizări
Rețetă de pizza cu somon sălbatic. Când „bella Italia” întâlnește „wild Alaska” 3 iulie Ioan Radu 0 comentarii
Cea mai rapidă pâine plată. Piadina romagnola, nu trebuie dospită, se face rapid și ușor. Pliată, umplută, rulată, tăiată bucățele sau întreagă precum turtele bunicii 2 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Multiplele beneficii ale lavandei. Cum poate fi întrebuințată și în bucătărie. Rețeta de magdalene cu lavandă 2 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Porridge, mic dejun tipic englezesc, care te ajută la slăbit, constipație și menținerea energiei corpului 2 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 7 iulie: Optimi de finală – Portugalia vs. Slovenia. Pastéis de Nata vs. Potica 1 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. Optimi de finală. Franța vs Belgia. Coq au vin vs Waterzooi 1 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Ardei umpluți? Da, dar nu cu carne: ardei umpluți cu ton, fasole, paste. O combinație inedită de umplutură pentru ardei care se mănâncă reci 1 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sos barbecue rapid făcut în casă. Gata în jumătate de oră, se conservă multe zile la frigider 30 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 3415 vizualizări
Euro 2024 gastronomic, 30 iunie. Optimi de finală. Spania vs. Georgia. Bocadillo de calamares vs. Khinkale 30 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Omletă din făină de năut: o rețetă pentru lunga vară fierbinte, de mâncat acasă, la plajă, pe munte, la meci 29 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1508 vizualizări
Pepene verde cu brânză feta sau telemea. Micul dejun rapid și răcoros pentru zilele de vară. Îți asigură și cantitatea necesară de proteine 29 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele bunicii: Zacuscă de vară, ca în mahalaua dobrogeană 29 iunie Mira Gomboș 0 comentarii 1210 vizualizări
Unt vegetal sănătos nehidrogenat care nu crește colesterolul. Cum putem face foarte ușor în casă unt de nuci 28 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii 1603 vizualizări
Pastele de vineri seară. E vremea lor: Paste cu ardei și bacon care te fac să faci pace cu toti zeii 28 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1377 vizualizări
Retetele Juanitei. Guiso de patatas con salsichas. Tocăniță spaniolă de cartofi cu cârnați 28 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Paste cu dovlecei în stil italian/Rețeta ușoară, răcoroasă de vară, cu busuioc și lămâie 27 iunie Angela Sabău 0 comentarii 23016 vizualizări
Pui cu ardei, o rețetă italiană rapidă și care pune de acord pe toată lumea 27 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 8036 vizualizări
Salată cu legume, ton și ouă: salade niçoise. Cea mai rapidă mâncare a verii și totodată o călătorie cu gândul pe Coasta de Azur. Simplu, dietetic, gustos, răcoritor, hidratant, revigorant 26 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 6901 vizualizări
Retetele Juanitei. Curry, preparatul indian a cărui denumire a fost impusă de britanici. Un amestec perfect de condimente cu rol benefic pentru sănătate 26 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Borș cu gheață după o rețetă tradițională din Ucraina: Supa răcoritoare de vară pe bază de sfeclă, servită rece 25 iunie Valentin Bora 0 comentarii
Salată de orez cu ton și legume, sora salatei reci de paste. O rețetă italiană ideală pentru a combate căldura verii 25 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2809 vizualizări
Rețetele Juanitei. Guisantes con jamon. Mazărea bunicii cu jamonul spaniolilor 25 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Salata de cartofi cu lămâie este o alegere excelentă pe timp de vară. Este hrănitoare, răcoroasă și gustoasă 24 iunie Lavinia Liscan 0 comentarii 12971 vizualizări
Euro 2024 Gastronomic. Croația vs. Italia. Fuži vs. Fusilli. Pronostic gastronomic 1-1 24 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să faci rapid un sos de roșii cu carne pentru paste. Bun și rece, ideal și pentru mâncarea la pachet 24 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețeta generată de IA. I-am dat ingredientele: somon, fenicul și cartofi dulci. A rezultat un fel de mâncare echilibrat și sănătos 24 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ciocolata pentru care oamenii călătoresc până la capătul lumii. Batonul de ciocolată „Can’t Get Khanafed Of It” se vinde numai în Dubai și costă 20 de dolari 24 iunie Redacția 6 comentarii 19074 vizualizări
Rețetele Juanitei. Pesto de leuștean. În combinație cu paste și rădăcinoase are gust de ”ciorbă solidă” 23 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Fotbal și chips. 3 idei de cartofi în air fryer cu gust inedit, perfecte pentru viitoarele meciuri 23 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele bunicii: ciorbă de dovlecei, bună de trecut canicula 22 iunie Mira Gomboș 1 comentarii 27967 vizualizări
Salata răcoroasă și sățioasă de creveți cu avocado/Gustoasă și excelentă pentru sănătatea inimii 22 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Salata grecească, un mix de legume și feta cu gust de vacanță 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Colivă pentru sufletul celor dragi. Mâine sunt moșii de vară, când românii sfințesc și împart colivă pentru cei plecați dintre noi 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Fusilli cu somon afumat și dovlecei. Arome de proaspăt și afumat la un loc. Rețetă supersimplă pentru o cină rapidă 21 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1087 vizualizări
Să scufunzi o înghețată într-o cafea espresso. Desert sau cafea? Cu siguranță, un concentrat de plăcere care răcorește. Cum prepari un affogato al caffè 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1168 vizualizări
Rețeta care face broccoli să pară cea mai gustoasă legumă. O vor îndrăgi cu toții, chiar și copiii 20 iunie Redacția 0 comentarii
Cum prepari „fish and chips”. Secretul care face preparatul britanic o alegere atât de populară 19 iunie Redacția 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 19 iunie: Scoția vs. Elveția sau Haggis vs. Malakoff 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să faci castraveți sau dovlecei covăsiți: Sfaturile unui producător de legume bio / De ce nu folosește niciodată drojdie 19 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii 3423 vizualizări
Cum să prepari cea mai bună pastă Tapenade. Rețeta originară din sudul Franței este surprinzător de recentă 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 18 iunie. Turcia vs. Georgia. Kebab vs. Khachapuri 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 18 iunie: Bacalhau à Brás (Portugalia) vs. Svíčková na Smetaně (Cehia) / Cum gătești cele două preparate 18 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ce să mănânci la meci fără să te îngrași. 3 idei pornind de la pizza, fără multe calorii și fără gluten 17 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2580 vizualizări
Omleta cu mărar și ceapă verde e de fapt o frittata. Care e diferența dintre ele? 17 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Balmoș ca în Ardeal. Rețeta originală de mămăligă pe care doar ciobanii o mai știu 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii 23966 vizualizări
Euro 2024 gastronomic, 17 iunie. Austria vs. Franța. Käsespätzle vs. Crepe galette bretone 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 17 iunie: Borș de perișoare (România) vs. Borscht (Ucraina) / Rețete pentru cele două preparate 17 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii 1204 vizualizări
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Slovenia – Danemarca. Štruklji vs. Æblekage 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii