VIDEO | Daniela Alecse, fondatoarea unei cofetării care vinde produse fără gluten: „Avem producători români care au grâul tăiat pe etichete”

candy bar l'Amande glutenfree Sursa foto: G4Food

Daniela Alecse, fondatoarea L’Amande, brand fără gluten, a menționat faptul că ingredientele sunt alese cu grijă, astfel încât să nu conțină urme de gluten. „Ingredientele trebuie să nu conțină urme de gluten, asta înseamnă să fie un produs fără gluten”, a declarat Daniela pentru G4Food, într-un interviu Candy Bar.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

„Avem inclusiv producători români care au grâul tăiat pe etichete”, a mai precizat fondatoarea L’Amande.

Ea a mai menționat faptul că partea aceasta de tot ce înseamnă fără gluten a rămas foarte sus la preț. Făina o importă din afară, iar prețul variază între 20 și 40 lei kg.

Sursa foto: G4Food

Montaj video: Sergiu Ioana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *