VIDEO | Conferința „Un an de G4Food”. Ionel Cârstoiu, directorul Cooperativei Agricole „Gheorghe Doja”: „Neavând un volum suficient de forță de muncă, nu reușim să recoltăm toată producția”

Sursa foto: G4Food Sursa foto: G4Food

Factorii climatici, imposibilitatea de a programa în detaliu culturile, lipsa forței de muncă și produsele cu o estetică mai puțin atractivă sunt printre problemele cele mai importante enumerate de reprezentantul Cooperativei Agricole Gheorghe Doja, din Ialomița, care cultivă pepeni și varză, în cadrul conferinței „Un an de G4food” dedicat reducerii risipei alimentare și educației nutriționale.

„Noi, fermierii, nu suntem foarte bine organizați, nu avem niște programe de control asupra producției, de obicei producem mai mult decât am putea să vindem, de frica prețului, care poate fi mai scăzut, cultivăm mai mult, și putem rămâne cu o producție care nu poate fi vândută”, a explicat acesta pe parcursul dezbaterilor.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Comentarii

  1. Tu, patranoche, te-ai dus vreodată sa culegi? Nimeni nu are vreo obligație fata de tine daca nu are suficient de mult de câștigat.
    Nu iti convine, nu vrei sa dai salarii ca in afara, pune mana si te descurca singur. Nu te plânge. I-ați părinții, copii, bunicii, unchii ce mai ai, du-te si culege si păstrați toți banii in familie.
    Este foarte simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *