Dulceţuri aromate, must şi cârnaţi de Pleşcoi la Târgul „Toamna Buzoiană”

toamna buzoiana Sursa foto: Unsplash / Alexandr Podvalny

Primăria municipiului Buzău şi Direcţia pentru Agricultură Judeţeană organizează, în perioada 20-22 septembrie, cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului “Toamna Buzoiană”, transmite Agerpres.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 20 septembrie, începând cu ora 18,00, în spaţiul alocat Târgului Drăgaica. “Acest târg de tradiţie a devenit un loc de întâlnire între trecut şi prezent, între gusturile autentice ale pământului şi vibraţia contemporană a comunităţii noastre. Pe parcursul celor trei zile de sărbătoare, veţi putea redescoperi esenţa gastronomiei buzoiene şi meşteşuguri unice. Dulceţuri şi gemuri bogate în arome, legume atent selectate şi condimente îşi vor găsi locul în cămara fiecărui vizitator. Producătorii locali vă vor îmbia cu preparate tradiţionale, precum pastrama de oaie, micii rumeniţi şi cârnaţii de Pleşcoi, alături de deserturi specifice anotimpului. În pahare, mustul va curge proaspăt, oferind fiecărui vizitator savoarea bogată a podgoriilor buzoiene”, informează organizatorii.

Pe lângă oferta gastronomică, cei care vizitează târgul vor avea parte şi de un program artistic oferit de artişti locali şi invitaţi speciali.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *