VIDEO Conferința ”Un an de G4food”. Alex Cârțu, promotor al alimentației sănătoase, consultant și antreprenor HoReCa, încearcă să explice de ce românilor nu prea le place broccoli. „Broccoli a avut parte de o publicitate negativă în România”

nevoia de nutritionist, Alex Cartu, educatia nutritionala, forta exemplului foto g4food.ro

De ce e broccoli stigmatizat sau ironizat în România, a fost unul dintre subiectele ceva mai relaxate de discuții în cadrul conferinței G4Food la un an de la lansarea acestui proiect editorial dedicat sectorului agrifood și alimentației sănătoase. Totul ține de educație, spune consultantul HoReCa Alex Cârțu, cunoscut prin implicarea sa în educația privind alimentația sănătoasă. Iar acest principiu se aplică inclusiv la broccoli – pregătit corect, poate fi chiar delicios.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *