Ana Consulea, chef cofetar și antreprenor în domeniul HoReCa (Zelateria@Zexe Braserie și Zelato), lansează primul podcast din România dedicat în integralitate cofetăriei.
„În spatele vitrinei este atât o invitație în backstage, în laborator, în mijlocul procesului de producție, cât și un dialog despre valorile și filozofia acestei meserii realizate la nivel de excelență”, conform unui comunicat de presă.
Primul episod al podcastului este deja disponibil pe YouTube și Spotify și o are ca invitată pe Andreea Moldovan, cofetar și antreprenor, fondatoarea Livrez Fericire.
„Promit să fim total transparenți în legătură cu valorile acestei meserii și să abordăm subiecte tabu ale industriei”, declară Ana Consulea, realizatoarea podcastului.
Printre oaspeții celui mai premiat cofetar român se vor număra legende ale cofetăriei de odinioară, vedete ale cofetăriei de azi, antropologi ai gastronomiei, jurnaliști și „căutători ai rafinamentului dulce”.
În primul sezon, podcastul va avea o frecvență lunară.
În 2019, Ana a fost distinsă cu premiul „Pastry Chef of the year”, oferit de prestigiosul ghid Gault & Millau.
Sursa foto: Ana Consulea