Pate-urile RIO Mare sunt alegerea perfectă atunci când vrei o gustare rapidă, un aperitiv elegant sau o notă rafinată pentru preparatele tale, atunci când dorești să iți impresionezi invitații.
Inspirate din rețete italiene tipice, aceste delicii tartinabile sunt rezultatul expertizei RIO Mare în selectarea și prelucrarea doar a peștelui de calitate superioară și a ingredientelor atent selecționate.
Au o textură irezistibil de cremoasă, ușor de întins, și un gust care te transportă direct pe coasta Mediteranei!
RIO Mare oferă patru versiuni delicioase, ambalate într-un tub practic, ușor de dozat, care se închide cu capac, pentru a fi păstrat la frigider. Sunt potrivite pentru toate gusturile și momentele zilei:

- Pate de Ton: Clasicul cremos, perfect pentru a potoli apetitul și a da un aer special oricărui aperitiv.
- Pate de Somon: O alegere rafinată pentru cei care vor să se răsfețe cu gusturi deosebite.
- Pate Picant: Combinația îndrăzneață dintre tonul de calitate superioară și ardeiul chilli iute – ideal pentru iubitorii de arome intense.
- Pate cu Morcovi: O aromă ușoară, cremoasă și blândă.
Descoperă varianta ta preferată și bucură-te de gustul irezistibil al calității RIO Mare!
Recomandări rețete cu pate RIO Mare
➤ Mini brioșe cu ceapă roșie și Paté de Somon RIO Mare

Ingrediente:
- pentru 12 brioșe
- 200g (două tuburi) de Paté de Somon RIO Mare
- 120 g făină
- 1 ou
- 40 ml ulei de măsline extra virgin
- 60 ml lapte
- 20 g parmezan ras
- 1 ceapă roșie
- 1/2 plic de drojdie instant pentru plăcinte sărate
- Sare
- o crenguță de cimbru
Preparare:
- Tocați ceapa, prăjiți-o într-o tavă mică în uleiul de măsline, cu un vârf de sare și cimbrul.
- Bateți oul într-un castron, folosind mixerul electric și adăugând puțin câte puțin din lapte, adăugați făina, drojdia și parmezanul și continuați să bateți timp de un minut. Condimentați după gust cu sare, adăugați uleiul de măsline și ceapa prăjită.
- Turnați amestecul în 12 forme de silicon unse cu unt și presărate cu făină și coaceți în cuptorul încins la 180° timp de 12 minute, sau până când brioșele au crescut și sunt rumenite.
- Lăsați brioșele să se răcească, scoateți-le din forme, ornați-le cu o buclă bogată de Paté de Somon RIO Mare și serviți.
➤ Mini tartar de tomate și avocado cu Paté de Ton RIO Mare

Ingrediente pentru 4 persoane:
- 100g (1 tub) Paté de Ton RIO Mare
- 1 roșie
- 1 avocado mic
- ½ limetă
- o crenguță de pătrunjel
- 30 ml ulei de măsline extra virgin, sare
Preparare
- Decojiți fructul de avocado, tăiați-l în jumătate și scoateți sâmburele; spălați roșia și scoateți-i tulpina.
- Tăiați tomata și pulpa fructului de avocado în cuburi mici, adunați-le într-un castron și condimentați-le cu sucul de limetă, uleiul, sarea și pătrunjelul tocat.
- Așezați tartarul de legume în castroane mici sau în linguri și ornați-le cu o buclă bogată din Paté de Ton Rio Mare.
Indiferent de ocazie, RIO Mare transformă orice gustare într-un moment special. Alege savoarea Mediteranei și bucură-te de calitatea care se simte la fiecare linguriță!

Sursă foto: RIO Mare




