Paul McCartney, 82 de ani și radiază de sănătate/ Secretele sale sunt alimentele de origine vegetală cu multe fibre și proteine și băuturile din soia sau ceai japonez

paul mccartney Colaj foto G4Food

„Beatles-ul” Paul McCartney este plin de vitalitate la 82 de ani. A trecut ceva timp de când l-a cunoscut pe George Harrison într-un autobuz școlar în 1954, și trei ani mai târziu, a văzut cum Lennon cânta cu trupa sa în biserica St. Peter din Liverpool. Cu toate acestea, rămâne într-o formă de zile mari.

Secretele sănătății sale nu sunt intervenții complicate. Cheia este o rutină zilnică ce îi permite păstrarea energiei, în timp ce îl menține sănătos. O viață ordonată, practicarea exercițiilor fizice în mod regulat și o alimentație fără tentații care pot fi dăunătoare sănătății sunt maximele sale.

Dieta vegetariană este baza rutinei sale

Cântărețul explică într-un interviu, citat de ABC, că nu mănâncă niciodată carne, produse lactate sau alte derivate de origine animală. După ce a văzut un pește agonizând în cârlig, incapabil să respire, a adoptat o dietă vegană. Aceasta este completată cu yoga, alergare și ridicarea greutăților la sala de sport.

Tăiței Pad Thai, salata panzanella, burgerii din jackfruit sau nucile pecan sunt selecția sa preferată

Toate acestea sunt alimente de origine vegetală, bogate în fibre și proteine. De asemenea, și-a angajat un chef personal pentru el și soția sa, ceea ce îi permite să urmeze cu strictețe principiile unei alimentații sănătoase, dar și delicioase. Nu degeaba, în ultima sa comandă, s-au regăsit 50 de fileuri de „pui fals”, burgeri vegani și 60 de cârnați vegetariani, precum și tofu, fără a lipsi nici fructele și legumele.

Băuturi pe bază de vegetale

Nu trebuie să uităm nici băuturile pe bază de soia, migdale sau ovăz. Iar apa minerală italiană sau ceaiul japonez, sunt la loc de cinste. Cu toate acestea, cântărețul consumă uneori câte un pahar de vin „ca substitut pentru droguri; ultima dată când am fumat marijuana a fost acum mult timp. În loc să fumez un joint, acum am un pahar de vin roșu sau un cocktail margarita bun”, recunoaște el.

Dacă treci la un regim vegan consultă un specialist

CEO-ul „The Vegan Agency”, Paula González Carracedo, recomandă consultarea nutriționiștilor care înțeleg bine veganismul. „Fiecare nutrient de care are nevoie organismul este disponibil din surse non-animale, iar dacă urmezi o dietă echilibrată bazată pe cereale integrale, leguminoase, fructe, condimente, proteine și grăsimi sănătoase, este posibil să îți îngrijești sănătatea cu această opțiune alimentară”, susțin specialiștii, dar „nu toată mâncarea vegană este automat sănătoasă”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *