Cozonacii lui
Radu Darie
Un deliciu pentru simțuri!
Un deliciu pentru simțuri!
Bucătar „certificat“ la locul de muncă, cu un portofoliu de peste 100 de retete de tarte create, indragostit de mâncare și dulciuri, Radu Darie este cofondator al Atelierului de Tarte și Fomizza Pizza.
În prezent, în portofoliul companiei se regăsesc 200 de reţete de tarte, produse de patiserie, dar şi preparate pentru micul dejun, prânz sau cină.
Bucătăria bistro-ului este de tip comfort food cu preparate ce pot fi degustate indiferent de oră. Tartele sunt create după modelul belgian, porţii mari, după chipul și asemănarea celor din Belgia, țară unde Radu a locuit patru ani. Într-o perpetuă perfecționare, atent la gusturile și sugestiile celor care îi calcă pragul bistro-ului, Radu continuă să inoveze în zona de food din România.
În 2022, alături de echipa de la Fomizza a câștigat premiul pentru cea mai bună pizzerie din România, concurs organizat în cadrul Bucharest Pizza Show de către Asociația Pizzarilor Profesioniști din România și Camera de Comerț Romano-Italiană.