O oală uitată pe aragaz de un bărbat de 94 de ani a cauzat un incendiu într-un bloc din Năvodari/ Din fericire nimeni nu a fost rănit

incendiu Sursa foto: Facebook ISU Constanța

Incendiul izbucnit în apartamentul unui bloc din Năvodari a fost stins, acesta fiind provocat de la o oală uitată pe aragaz de o persoană de 94 de ani, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea” al judeţului Constanţa, transmite Agerpres.

Un număr de 12 locatari, printre care un minor, au fost evacuaţi din bloc de către pompieri, fără a fi nevoie să li se acorde asistenţă medicală. Proprietarul apartamentului, evacuat şi el din locuinţă, a refuzat să fie transportat la spital.

“Incendiul este lichidat. A ars o oală uitată pe aragaz. Au fost evacuate 12 persoane (un minor şi 11 adulţi), conştiente, cooperante, care nu au avut nevoie de asistenţă medicală. Din apartament a fost evacuată o victimă, un bărbat în vârstă de 94 de ani, care refuză transportul la spital”, a transmis ISU.

Pompierii au intervenit, joi seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul doi al unui bloc din Năvodari. “Intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un apartament situat la etajul doi, la un bloc de locuinţe din Năvodari. La faţa locului intervin mai multe forţe din cadrul inspectoratului, două autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Din primele informaţii sunt degajări mari de fum, posibil ca o persoană să fie surprinsă la interior. Pompierii evacuează blocul. Misiunea este în dinamică”, a transmis iniţial purtătorul de cuvânt al ISU “Dobrogea”, Anamaria Stoica.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *