Tulcea: O canoe confiscată de poliţişti, în timpul unei acţiuni făcută miercuri în Delta Dunării pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol

stuf, subventii, Delta Dunarii, ministerul agriculturii foto: pexels.com/Andrei Prodan

Poliţişti şi lucrători ai Gărzii de Coastă din Sulina au confiscat o canoe, în timpul unei acţiuni anti-braconaj făcută miercuri în Delta Dunării pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, transmite Agerpres.

În timpul acţiunii desfăşurată de lucrătorii Poliţiei oraşului Sulina, cu sprijinul Gărzii de Coastă Constanţa, Grup Nave Sulina, al Biroului Transporturi Navale Sulina, pe un lac din apropierea oraşului Sulina, au fost identificaţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 de ani şi 55 de ani care pescuiau fără forme legale.

„Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării o ambarcaţiune tip canoe, 10 setci cu fir textil, 27 de kilograme de peşte din speciile ştiucă, caras, somn şi plătică. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj piscicol”, se specifică într-un comunicat remis joi AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Aceasta este prima acţiune făcută publică de instituţie în urma căreia autorităţile ridică pentru confiscare o ambarcaţiune fără motor folosită pentru braconaj.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *