O nouă ediție a proiectului „Oradea donează o pâine” are loc miercuri / Persoanele care pot dona o pâine o pot aduce în punctele de distribuție, iar cele care au nevoie de acest ajutor pot să ia

pâine, brutărie Sursa foto: Pixabay / Couleur

O nouă ediție a proiectului „Oradea donează o pâine” va avea loc miercuri, 25 septembrie, între orele 15:00 și 17:00. Echipa de coordonare invită comunitatea orădeană să se alăture acestei acțiuni de
solidaritate, transmite Radio Cluj, preluat de Rador.

Împreună, putem crea un lanț de solidaritate și empatie în comunitatea orădeană, au declarat organizatorii campaniei. Proiectul are un concept simplu: cei care pot dona o pâine o pot aduce în punctele de distribuție, iar cei care au nevoie de acest ajutor se pot opri să ia o pâine din cutiile amplasate.

Proiectul se adresează tuturor, fără discriminare. Persoanele care pot beneficia de acest ajutor nu sunt încadrate într-o anumită categorie socială, etnică, religioasă sau de vârstă.

Oferim pâine oricui are nevoie de ea la momentul respectiv, explică inițiatorii campaniei.

Grupul de organizare este format exclusiv din oameni simpli, fără afiliații politice sau religioase, care doresc să contribuie la binele comunității.

Locații

În această ediție, punctele de distribuție vor fi amplasate în cinci locații-cheie din Oradea: Piața Rogerius, Piața Decebal, Stația de autobuz de la Blocul Pensionarilor, Ioșia, Bisericuța din Nufărul și Punctul mobil de la Gara Centrală.

Organizatorii își propun să transforme această acțiune într-un eveniment cu frecvență lunară, cu scopul de a ajuta cât mai mulți oameni, familii, copii, azile de bătrâni și centre pentru persoane cu nevoi speciale.

„Vrem să extindem proiectul și invităm în continuare locuitorii din Oradea să ofere acest minim existențial, o pâine, celor care au nevoie. Cu cât suntem mai mulți, cu atât putem ajuta mai eficient. Implicarea fiecăruia contează”, au subliniat aceștia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *